Beach days Brunotti!

⛵️Brunotti Beachclub met Beach Days!⛵️

Voor alle beach girls en beach boys t/m 12 jaar die niet meer binnen willen zitten zijn er vanaf 29 april 2020 de Beach days!

Tijdens een Beach Day gaan we leuke sportieve dingen buiten doen, denk o.a. aan: suppen, strandspellen, vliegeren, windsurfen, longboarden, zwemmen en nog veel meer.

Natuurlijk worden deze dagen begeleid door onze ervaren activiteiten begeleiders.

Deze zorgen ervoor dat alle benodigde materialen klaar liggen en zij zorgen voor leuk, sportief en veilig verloop van de activiteiten.

Iedere doordeweekse dag start er weer een beach day om 10:00 en is deze om 15:00 weer afgelopen.

De kosten zijn € 25 p.p. per dag.

LET OP! WIL JIJ MEEDOEN N.A.V. HET LEZEN VAN DIT BERICHT?! DAN KAN JE BIJ INSCHRIJVING DE KORTINGSCODE #beachdays GEBRUIKEN VOOR 20% KORTING BIJ HET VAKJE 'HAVE A DISCOUNT CODE'

Inschrijven voor een Beach Day doe je via deze link: https://brunottibeachclub.com/beachdays/

Veel strandplezier!

Brunotti Beachclub