Beweeg met ons mee

Het beweegprogramma is bedoeld voor zelfstandig wonende senioren (75 plus), die ervaren dat het uitvoeren van sommige dagelijkse activiteiten moeilijker wordt. Zij kunnen hier op een leuke en gezellige manier aan werken.

Kosten: € 1,50 per persoon per keer.

Op dit moment bewegen twee groepen op de maandagochtend. Deze twee groepen zitten op het moment vol.
maandag 1e groep van 10:00-11.00 uur (daarna tijd voor bak koffie of thee)
maandag 2e groep van 11.00-12.00 uur (daarna tijd voor bak koffie of thee)

EXTRA GROEP
Bij voldoende belangstelling willen wij een derde groep starten. Geef u dus via onderstaand inschrijfformulier op! Dan reserveren wij een plek voor u.

Het project wordt door het Sportteam van Stichting PUSH en SBO Hellevoetsluis georganiseerd. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met SBO Hellevoetsluis.
Telefoon: 0181 - 32 22 73
Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 13.00 uur.

Aanbod

De beweeglessen bestaan uit het verbeteren van de spierkracht en uithoudingsvermogen, om het dagelijks functioneren en de zelfredzaamheid positief te beïnvloeden. Hierbij staat samen plezier beleven centraal.

Wachtlijst derde groep

Aantal open plekken: 13
Datum Tijd

Sportteam PUSH