Jeugdcommissie groep 6&7

Inleiding

In het behoefte onderzoek Westvoorne heb jij aangegeven dat jij graag lid wil worden van de jeugdcommissie van Stichting PUSH | Team Jeugd. Via deze brief willen wij jou graag wat meer informatie geven.

Gedurende het schooljaar organiseert Team Jeugd naschoolse activiteiten voor de kinderen uit Westvoorne. De activiteiten variëren van sport, kunst & cultuur, ICT & techniek, natuur & milieu en sociale vaardigheden en staan in het teken van talentontwikkeling. Voor de jeugdcommissie zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kinderen die mee willen denken en beslissen over de naschoolse activiteiten voor het schooljaar 2019 -2020.

Aanbod

Wat leer ik?
Als lid van de jeugdcommissie ben je ambassadeur van de organisatie en krijg je bepaalde verantwoordelijkheden. Door niet formeel leren ontwikkel je diverse 21st Century Skills als creatief denken, samenwerken, kritisch denken, sociale en culturele vaardigheden, media wijsheid, ICT- basisvaardigheden en communiceren. Vaardigheden die je leert zijn onder andere plannen & organiseren, vergaderen, notuleren, presenteren, budget beheer, grafisch ontwerpen en webdesign. Daarnaast staan plezier en het maken van nieuwe vriendschappen voorop. Voor later is het tevens een mooie toevoeging op je Curriculum Vitae.

Hoeveel tijd kost het ?
Per schooljaar zijn er vier bijeenkomsten waarin wordt gebrainstormd en vergaderd over het aankomende programma. De bijeenkomsten vinden doordeweeks plaats en duren ongeveer 1,5 uur. Aansluitend aan de vergadering is er een hapje en een drankje. Aan het eind van het schooljaar organiseren wij een leuk uitje als dank voor jullie inzet. De bijeenkomsten staan onder voorbehoud gepland op;


 13-09-2019 van 14:30 tot 16:00 aansluitend een hapje en een drankje.
 15-11-2019 van 14:30 tot 16:00 aansluitend een hapje en een drankje.
 17-01-2020 van 14:30 tot 16:00 aansluitend een hapje en een drankje.
 20-03-2020 van 14:30 tot 16:00 aansluitend een hapje en een drankje.

Jeugdcommissie groep 6&7


Aantal open plekken: 24
Datum Tijd

Inschrijven