Combinatiefunctionaris - Team Jeugd en Sportteam

Per 1 september 2019 is stichting PUSH op zoek naar: 

Een combinatiefunctionaris (28 uur)

Ben jij een verbinder en vind jij het een uitdaging om verschillende doelgroepen in beweging te krijgen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Inleiding
PUSH zet zich in voor het zich goed voelen van inwoners in hun omgeving. Daarbij gaan we uit van hun eigen kracht. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn participatie, het ontwikkelen van en gebruiken van talenten, verantwoordelijkheid nemen, zelfstandig kunnen zijn, zorgen voor elkaar, initiatieven durven nemen en het ontstaan van sociale samenhang. Dit doen we door onder andere bewoners te ondersteunen, vrijwilligers te zoeken en te matchen, mensen samen te laten bewegen, mensen te ondersteunen bij de opvoeding van hun kinderen en het organiseren van bijeenkomsten, workshops en trainingen. We doen dit al meer dan 30 jaar en gebruiken onze ervaring en kennis door in te spelen op specifieke vragen en maatschappelijke ontwikkelingen.

Wat ga je doen?
Als combinatiefunctionaris ben je werkzaam in de gemeente Brielle en Hellevoetsluis en heb je de taak om binnen het gebied waarin je werkzaam bent meer mensen te laten sporten en bewegen. Je bent actief in het verbinden van sport en bewegen met andere sectoren zoals zorg, welzijn, onderwijs en kinderopvang. Deze verbindingen moeten leiden tot passend sport- en beweegaanbod voor diverse doelgroepen binnen de gemeenten. Je kan als combinatiefunctionaris zowel een operationele, adviserende en regisserende rol hebben. Dit uit zich in de praktijk, door zowel diverse partijen te adviseren waar jij als vertegenwoordiger van PUSH op het gebied van sport aan tafel zit, tot het opzetten van diverse projecten en het voeren van sportcoach gesprekken met bewoners. Tot slot heb je een belangrijke taak in het versterken van de Brielse en Hellevoetse sportaanbieders.
Je komt te werken in Team Jeugd en het Sportteam van stichting PUSH.

Waar ben je goed in?
Je hebt bij voorkeur een sport gerelateerde opleiding afgerond. Verder val je op door je deskundigheid, organisatorisch vermogen en je capaciteiten om samen te werken op allerlei niveaus. Je weet van aanpakken, hebt een hands-on mentaliteit, bent enthousiast en weet dat over te brengen. Je bent innovatief en hebt overtuigingskracht. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling). Flexibel als je bent maak je er geen probleem om te werken wanneer dit voor onze partners en doelgroepen nodig is.

Het profiel
Wij zoeken kandidaten die voldoen aan de volgende criteria:

·       MBO (Sport en Bewegen niveau 4) of HBO diploma (Sport en Bewegen, Sportkunde, ALO);

·       Verklaring Omtrent Gedrag;

·       Affiniteit met jong en oud;

Wij bieden
Naast leuke collega’s, leerlingen en een zeer afwisselende baan met ruimte voor creativiteit en zelfstandigheid, bieden wij een marktconform salaris conform de CAO Sociaal Werk. De aanstelling is tijdelijk voor 1 jaar met uitzicht op een verlenging. Je komt in dienst bij Stichting PUSH.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Je motivatiebrief en curriculum vitae kun je sturen naar Jeffrey Emor, manager bij Stichting PUSH via j.emor@stichting-push.nl 
Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je ook bij hem inwinnen. Hij is op werkdagen dinsdag t/m vrijdag telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0181-316688.

Wij zien je sollicitatie graag vóór maandag 8 juli a.s. 2019 tegemoet!     

j.emor@stichting-push.nl

0181-316688

http://www.stichting-push.nl