Buurtsportcoach

Stichting PUSH zoekt vanaf heden een collega voor de functie:

Buurtsportcoach Bewegingsonderwijs voor PO in Hellevoetsluis 
36 uur

Ben jij een verbinder en vind jij het een uitdaging om kinderen beter te leren bewegen en sporten? Dan is deze vacature in Hellevoetsluis echt iets voor jou!

Inleiding
Stichting PUSH zet zich in voor het zich goed voelen van inwoners in hun omgeving. Daarbij gaan we uit van hun eigen kracht. PUSH versterkt je mogelijkheden en is open en toegankelijk voor iedereen, en streeft naar gelijk kansen, want mee kunnen doen is belangrijk om deel te nemen aan de maatschappij. Bij de afdeling Sportteam gaan we voor beweging en bewustwording van een gezondere leefstijl!
Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn participatie, het ontwikkelen van en gebruiken van talenten, verantwoordelijkheid nemen, zelfstandig kunnen zijn, zorgen voor elkaar, initiatieven durven nemen en het ontstaan van sociale samenhang.

Wat ga je doen?  
Als vakleerkracht bewegingsonderwijs kom je in het Sportteam en geef je de bewegingslessen, organiseer je sportdagen voor de leerlingen en sportieve en indien gewenst bindende activiteiten voor je collega's op de scholen. Je bent het aanspreekpunt voor bewegen binnen de scholen in afstemming met jouw collega’s van het Sportteam. Ook organiseer en coördineer jij aanbod na schooltijd voor het kinderdagverblijf. 

Je neemt ook actief deel aan de regionale Vakgroep Bewegingsonderwijs Voorne. Je bent dus onderdeel van een team van specialisten in het bewegingsonderwijs. Je kunt samen met jouw collega’s nieuwe lesvormen en methodieken bespreken en gebruik maken van elkaars talenten. Je werkt mee aan de missie; werken aan een gezonde samenleving, waar een brede motorische ontwikkeling en plezier in bewegen bij alle kinderen aan de basis staat voor een sportief, gezond en sociaal leven. 

Waar ben je goed in? 
Jij bent goed in staat om je werk zelf te plannen en af te stemmen met je collega’s en de school. Je weet goed hoe je kinderen kunt uitdagen en typeert jezelf als een echte aanpakker met een talent voor organiseren. Je kunt snel schakelen met diverse doelgroepen (kinderen, leerkrachten/beroepskrachten en ouders/verzorgers) waarmee je te maken krijgt en weet probleemsituaties doortastend op te lossen. Je kunt naast uitstekend zelfstandig werken ook in teamverband functioneren.  

Het profiel 
Wij zoeken kandidaten die voldoen aan de volgende criteria:

  • HBO werk- en denkniveau en in het bezit van lesbevoegdheid: vakbekwaamheid bewegingsonderwijs via Pabo of ALO (of bent bezig met afstuderen en je studeert uiterlijk 31 juli 2023 af);
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van het basisonderwijs;
  • Je bent een sportief persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren;
  • Je hebt passie voor het vak, bezit over vaardigheden om kinderen te motiveren om mee te doen en het plezier in bewegen te laten ervaren;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs en auto;
  • Je bent nieuwsgierig en hebt interesse in het ontwikkelen van nieuwe programma’s en producten;
  • Verklaring Omtrent Gedrag;
  • Klantvriendelijk, flexibel en proactief;
  • Geldig EHBO diploma of bereid deze te halen.

Wij bieden 
Je start bij voorkeur z.s.m. en je krijgt een jaarcontract. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van jouw functioneren. Naast leuke collega’s, leerlingen en een zeer afwisselende baan met ruimte voor creativiteit en zelfstandigheid, bieden wij een marktconform salaris conform de CAO Sociaal Werk met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden (Mbo niveau 4 = schaal 6, Hbo'er in opleiding (in bezit van propedeuse) = schaal 7, Hbo afgerond = schaal 8, CAO Sociaal Werk);

Enthousiast geworden!? 
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Je motivatiebrief en curriculum vitae kun je sturen naar Jeffrey Emor, manager bij Stichting PUSH, via j.emor@stichting-push.nl  
Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je ook bij hem inwinnen. Hij is op werkdagen dinsdag t/m vrijdag telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0181-316688.  

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Facebook