Kelly van Dijk - Sportteam

Mijn naam is Kelly van Dijk en ben bij Stichting PUSH op dit moment werkzaam als Buurtsportcoach Sport en Bewegen in de kernen Brielle en Westvoorne. Ik maak deel uit van het Sportteam en ben o.a. verantwoordelijk voor de coordinatie van het Sportakkoord en diverse gezonde leefstijl, sport en bewegen projecten en activiteiten. Ik maak een actieve verbinding tussen sport en bewegen en andere sectoren zodat er voor iedereen een passend sport- en beweegaanbod is. Ook ondersteun ik de sportverenigingen om zodoende het verenigingsleven te versterken.

In 2012 studeerde ik af aan de ALO in Nijmegen waar ik een aantal jaren later mijn kennis wilde uitbreiden met een master Bewegingswetenschappen in Amsterdam. Deze master heb ik inmiddels afgerond.  
Zelf ben ik vooral actief in de turnsport. Al sinds mijn 5e ben ik meerdere dagen per week te vinden in de turnhal. Naast zelf turnen ben ik ook als trainster van de Rotterdamse studentenvereniging actief. Ook vind ik het erg leuk om samen met vrienden mee te doen aan verschillende sportactiviteiten zoals de titan swim en de urban trail.

k.vandijk@stichting-push.nl

06-45751033

http://lekkerbezigvoorne.nl/