Hennie Wiersma-den Dulk - Centrum Vrijwilligerswerk

Ik ben Hennie Wiersma-den Dulk, projectleider Fijn je te zien / Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis.
Iedereen moet gebruik kunnen maken van zijn talenten, die soms verborgen zijn. Door het aanbieden van www.fijnjetezien.nl kun je zelf de keus maken om deel te nemen aan interessante activiteiten of actief te worden. Wat past bij jou? Leuk vrijwilligerswerk op een museumschip of in het theater. Of kies je juist om iemand persoonlijk te helpen en een maatje te zijn. Of kom gewoon een kopje koffie drinken op de Fijnjetezienterrassen. Voor nieuwe initiatieven krijg je een steuntje in de rug, daar zijn we goed in bij PUSH. Iedereen moet een kans krijgen om zich te ontwikkelen, mensen bij elkaar te brengen en elkaar te helpen. Zo dragen we bij aan een actieve en bewuste samenleving op heel Voorne.

h.wiersma@stichting-push.nl